Cautare

781 de rezultate pentru "patron bar viena" (2.60 secunde)
Ce intilnire a avut procurorul anchetator cu subcomisarul Adrian Bura, adjunctul Politiei Rutiere Satu Mare, la un bar din Sinaia, inainte de arestarea acestuia si a sefului Politiei Rutiere Satu Mare de catre PNA?
“Spionii“ din carciuma Marian Oprisan a explicat ca informatiile din asa-zisa nota informativa i-au fost date de doi cetateni care au auzit o discutie intr-un bar in care Bobocea si Paraschiv ar fi dorit eliminarea, chiar fizica, a presedintelui CJ Vrancea.
In drum spre Zalau, unde locuieste familia sa, Codrut Seres s-a oprit in jurul orei 15,30 pentru mai putin de 60 de minute la Craidorolt, unde a avut o scurta discutie cu localnicii aflati in fata unui bar din comuna si a trecut pe la un unchi care locuieste in Satu Mic din comuna Craidorolt.
Eu asa ceva nu cred ca as fi in stare sa suport, pentru ca mi se pare ca scoala-i scoala, biserica e biserica, iar baru-i bar.
Nu a terminat facultatea, insa s-a facut remarcat prin talentele de imitator la emisiunea "Bank Show", de la Prima TV, in 2001, cand a fost desemnat si castigator, mai noteaza Jurnalul. Keghes si-a continuat cariera la Prima TV, avand propria sa emisiune - "Comedy Bar".
Miercuri, dimineata, inainte de a pleca la BAR, m-a sunat Dan Andronic. Dan Andronic e un fan Facebook. Spre deosebire de mine care, desi sint prezent zi de zi pe Facebook, nu urmaresc acest domeniu, nici macar pentru a vedea cine ma injura.
Prieteni in jur, pahare pline, mancare pe saturate si un DJ Dictador, care ameninta ca te va tine la dans intreaga noapte! Pret intrare: de la 220 de lei de persoana, cu acces OPEN BAR si BUFET. Rezervari: 0729.041.043
E un bar improvizat acolo, unde mai beau scriitorii, oamenii de stiinta si alti oameni. Mi-am dat intalnire cu un poet care, la telefon, mi-a spus ca l-a cunoscut pe Popescu.
Puthoff si Swann s-au intors la hotel, dupa care, convinsi ca au ratat testul, s-au dus intr-un bar sa se imbete.
Are cateva melodii foarte frumoase facute la Buddha bar si, bineinteles, dupa orele 24.00, Paul Anka, care cred eu ca este unul din titanii muzicii internationale", a spus Vanghelie, intr-o conferinta de presa.
Cu 5% mai putin decat ar obtine gruparea lui Mircea Geoana, daca duminica viitoare s-ar organiza alegeri, pesedistii liderului Mihai Bar ar fi votati de 15% din electoratul bihorean.
La Sky Bar a avut loc recent un seminar adresat jurnalistilor din online, despre cum sa scriem despre talasemie, eveniment realizat cu sprijinul NOVARTIS ONCOLOGY.
Evenimentul organizat recent de Agentia Deci Se Poate, la Sky Bar din Bucuresti, intitulat "Bolile autimune. Afectiuni reumatice. How to Web about", a reunit ziaristi din presa medicala dispusi sa invete noutati despre bolile articulare.
Locul unde s-a filmat acest film este in Sami, care se afla la 22 km de capitala insulei, Argostoli,unde chiar exista si astazi un bar cu numele filmului, iar in port o statuie.
Intr-o seara in care am mers intr-un bar cu colegii de munca, am zarit in celalalt capat al incaperii cel mai frumos barbat pe care mi-a fost dat sa-l vad vreodata.
"Doamna ministru pare a nu cunoaste ca turistul vine pe litoral pentru conditii civilizate pe plaja, nu pentru a face slalom printre gunoaie si maraton pana la primul beach- bar", se mai arata in comunicatul CJC, care se incheie astfel:
Puthoff si Swann s-au intors la hotel, dupa care, convinsi ca au ratat testul, s-au dus intr-un bar sa se imbete.
Persoane din CIA i-au invitat la o discutie, intr-un bar (lumea se ferea inca sa abordeze subiectul intr-un loc oficial).
Fratele meu, Viorel, il cunostea pe Nicu Ceausescu, il servise la bar la el, cine nu-l servea?! Nicu a avut o atitudine corecta fata de Viorel si fata de noi.
Ii atrag atentia celui ce isi inchipuie ca ar putea sari de pe scaunul de la bar direct pe cel de consilier local, ca nu poate fi facut responsabil pentru viata lui de noapte.
google-analytics.com